Friday, 10 July 2009

rock kapak

salam semua... ari ni ana teringat zaman muda ana dulu.. alaa.. zaman rock kapak dulu.. dengan itu ana muatkan lagu2 rock kapak n antara lagu peberet teman... salah 1nye kumpulan melissa.. 2 belum lagi kumpulan peberet kawan, syj... harap geng2 otai support ana ni...bukan ana x berkenan dengan lagu zaman sekarang ni tapi bagi ana, setakat lagu je best n artis yang nyanyikan lagu 2 kureng, x guna jugak.. artis dulu2 ni diorang berikan yang terbaik untuk peminat diorang.. 2 yang best.. kalo setakat muka je cantik, lagu 1 je yang best dalam album, x guna gak.. pe2 pun, ana bukan nak kondem artis zaman sekarang ni tapi agak2 la.. x berbaloi nak beli album diaorang ni.. sekarang ni pun ana beli cd saleem, jinbara, khalifah, exist... kira puas ati la beli cd diaorang ni... pe2 pun, korang layan je la lagu rock kapak ni.. jefrydin pun bleh tahan gak.. hehheehhe... laayaaaaannnnn.......

No comments:

Post a Comment