Friday, 10 July 2009

rock kapak

salam semua... ari ni ana teringat zaman muda ana dulu.. alaa.. zaman rock kapak dulu.. dengan itu ana muatkan lagu2 rock kapak n antara lagu peberet teman... salah 1nye kumpulan melissa.. 2 belum lagi kumpulan peberet kawan, syj... harap geng2 otai support ana ni...bukan ana x berkenan dengan lagu zaman sekarang ni tapi bagi ana, setakat lagu je best n artis yang nyanyikan lagu 2 kureng, x guna jugak.. artis dulu2 ni diorang berikan yang terbaik untuk peminat diorang.. 2 yang best.. kalo setakat muka je cantik, lagu 1 je yang best dalam album, x guna gak.. pe2 pun, ana bukan nak kondem artis zaman sekarang ni tapi agak2 la.. x berbaloi nak beli album diaorang ni.. sekarang ni pun ana beli cd saleem, jinbara, khalifah, exist... kira puas ati la beli cd diaorang ni... pe2 pun, korang layan je la lagu rock kapak ni.. jefrydin pun bleh tahan gak.. hehheehhe... laayaaaaannnnn.......

Thursday, 9 July 2009

bunga sakura...


maybe korang tertanya-tanya nape la ana letak bunga sakura dalam blog ni... ni lah salah 1 bunga peberet kawan.. sampai kawan wat stiker body untuk kete kawan.. cun ooo... walaupun bunga ni xde kat malaysia ni tapi ada sebuah lagu tau di ciptakan sempena name bunga ni.. 'sekuntum bunga sakura di gurun sahara' nyanyian kumpulan mega.. geng2 otai n rock kapak mesti tau punye lagu ni.. ni sebagai pengenalan blog ni untu teman2 sekalian.. jangan boring plak tengok blog ni nanti.. korang tunggu je la...

permulaan....

assalamualaikum n salam sejahtera buat teman2 ku sekalian... aku bukan seorang cendiakawan untuk melafazkan madah pujangga tapi sekadar luahan hati dari seorang yang bernama insan.. apa eik motif aku nak create dalam blog aku ni, aku belum pasti lagi.. tangah dik cari material lagi.. ini sekadar percubaan dari ana...